Ce este important să știți despre coroanele dentare? Ce sunt și cum se fac? Află TOP lucruri interesante despre coroanele dentare de la Dr. Marana – cel mai bun dentist din sectorul 1 București!

TOP lucruri interesante despre coroanele dentare

Iată care sunt TOP lucruri interesante despre coroanele dentare! Aflați care este cel mai important lucru atunci când alegeți un stomatolog pentru a vă realiza o coroană dentară citind în continuare!

  • Dinții tăi au o uzură naturală în timp din cauza mestecării și a mâncatului zilnic.
  • Coroanele sunt o modalitate utilizată pe scară largă de a proteja un dinte prin stomatologia restaurativă.
  • O coroană este plasată peste un dinte care a avut sau nu terapie de canal sau o fisură și păstrează dintele protejat.
  • Coroanele dentare sunt protectoare și necesare pentru a îndepărta sau a preveni crăpăturile ulterioare ale unui dinte.
  • Medicul stomatolog va pregăti dintele pentru o coroană dentară micșorându-l ușor pe toate părțile pentru a se potrivi sub o coroană dentară de protecție.
  • Coroanele dentare sunt cel mai bun mod de a proteja și restaura un dinte și de a-l împiedica să se rupă în continuare.
  • Fără tratament, dintele s-ar putea rupe sau crăpa în continuare, fapt ce ar putea duce la pierderea dintelui.
  • Pierderea dinților are ca rezultat adesea lucrări dentare extinse care trebuie efectuate pentru a restabili funcția normală de mestecat.


Programează-te chiar astăzi la Dr. Marana – cel mai bun stomatolog în sectorul 1 București!

Cel mai important factor în obținerea unei coroane dentare este alegerea unui dentist cu experiență care să pregătească dintele. Un stomatolog cu experiență a întâlnit multe situații clinice diferite în restaurarea dinților cu coroane.

Dr. Marana este capabilă să pregătească și să plaseze coroane dentare și alte proceduri de stomatologie restaurativă cu cunoștințele și prevederea unui profesionist stomatologic experimentat. Deși este necesar să reducem puțin dimensiunea dintelui pe toate suprafețele pentru a se potrivi cu coroana aplicată peste el, este foarte important să alegeți un stomatolog cu experiență, care să conserve cât mai multă structură naturală a dintelui fără a compromite dintele.

Experiența contează! Toți dinții tăi sunt importanți și necesari!

Cel mai bun lucru este să faceți controale dentare regulate pentru a vă monitoriza sănătatea dentară. A trecut ceva timp de când nu ai făcut un control stomatologic? Acest lucru este foarte obișnuit și nu are de ce să vă fie rușine.

Noi, Dr. Marana și echipa, suntem bucuroși să vă conducem pe drumul către o bună sănătate orală. Sună la cabinetul nostru stomatologic din sectorul 1 București pentru a stabili o programare chiar astăzi!

Cabinet stomatologic sectorul 1 București – Dr. Marana

📍Str. Radu Boiangiu,

nr.1, sc. B, ap. 2, București, sectorul 1

📞Programari: 0730 547 000

🌐www.Drmarana.ro

__________________

📌 În funcție de necesitățile fiecărui pacient, stabilim un plan de tratament individualizat.

__________________

📌 Depending on the needs of each patient, we establish an individualized treatment plan.