Protezele dentare susținute pe implant reprezintă un serviciu excelent pentru pacienți disponibil la cabinetul stomatologic Dr. Marana din București. Protezele dentare susținute pe implant reprezintă calea de mijloc între proteza convențională care folosește adeziv și implanturile dentare avansate mai scumpe cu arc complet.

Ce sunt protezele dentare susținute pe implant?

Protezele dentare susținute pe implant sunt o opțiune excelentă pentru persoanele care caută o opțiune la prețuri accesibile pentru a-și îmbunătăți semnificativ capacitatea de a mesteca și de a zâmbi. Suportul implantului permite ca fixarea dentară să fie modelată, reducând volumul și deschizând palatul pentru a crea mai mult spațiu pentru limbă și o mai bună capacitate de a gusta mâncarea. Protezele dentare susținute pe implant sunt mai robuste și nu necesită adeziv.

Pacientul își poate îmbunătăți dieta incluzând fructe, legume, fripturi, porumb și alte alimente pe care de obicei ar trebui să le evite cu protezele tradiționale. De asemenea, protezele susținute pe implant îmbunătățesc semnificativ încrederea pacienților de a zâmbi și de a vorbi.

Acest tip de proteză este detașabilă și îl veți putea fixa și scoate de câte ori este necesar. Aceasta înseamnă că activitatea de curățare și întreținere a protezei este la fel de ușoară ca la o proteză tradițională.

Beneficiile protezelor dentare susținute pe implant

Iata care sunt cele mai importante beneficii ale protezelor dentare susținute pe implant:

  • Sunt o opțiune accesibilă pentru îmbunătățirea semnificativă a capacității de a mesteca și a zâmbi.
  • Protezele susținute pe implant sunt robuste și nu au nevoie de adeziv.
  • Acestea funcționează exact la fel de bine ca dinții naturali.
  • Proteza este detașabilă, fiind ușor de curățat.
  • Această opțiune păstrează țesutul gingival și osul intacte.

Cum se realizează o proteză dentară susținută pe implant?

În esență, proteza existentă devine proteza intermediară după operația de implant. Ceva timp mai târziu, pacientul primește o proteză nouă care se fixează pe implanturi. Procesul este simplu și include relativ puține programări la medicul dentist.

Prima programare va consta într-o consultație pentru a discuta cum vor arăta procesul și planul de îngrijire pentru viitoare proteză. Vom discuta despre procedura completă și despre alte detalii pertinente de luat în considerare atunci când decideți dacă protezele dentare suportate pe implant sunt potrivite pentru dvs. sau nu.

De asemenea, vă vom putea arăta modele și vă vom putea răspunde la orice întrebări suplimentare pe care le aveți despre protezele dentare susținute pe implant.

Proteze dentare susținute pe implant în București – Dr. Marana

Ai nevoie de o proteză dentară? Cea susținută pe implant ar putea fi varianta perfectă pentru tine! Pentru proteze dentare susținute pe implant în București, vino cu cea mai mare încredere la Dr. Marana! Îți garantăm cea mai calitativă lucrare din Bbucurești, cel mai accesibil preț și cel mai frumos zâmbet la final! Cu drag!

Clinică stomatologică București – Dr. Marana

📍Str. Radu Boiangiu, nr.1, sc. B, ap. 2, București

📞 Programari: 0730 547 000

🌐 Programare online pe site, prin email sau telefonic.