Dinții nealiniați pot avea efecte negative asupra întregii vieți a unei persoane. Aflați ce proceduri dentare cosmetice vă pot ajuta să vă îndreptați dinții și să vă îmbunătățiți viața din acest articol. Este potrivită Dr. Marana pentru îndreptarea dinților strâmbi pe care îi am?

Îndreptarea dinților strâmbi

Dacă evitați oglinzile sau vă ascundeți dinții strâmbi cu mâna pentru ca ceilalți să nu îi vadă când zâmbiți, este timpul să luați în considerare o procedură dentară cosmetică pentru a remedia această problemă comună, dar inestetică. Dr. Marana și echipa sa de la clinica dentară din București sectorul 1 oferă o serie de proceduri de stomatologie estetice, fiecare având ca scop direcționarea dinților spre un aspect frumos și natural.

Iată care sunt aceste proceduri de estetică dentară și cum vă pot ajuta ele să aveți un zâmbet perfect rapid:

Aparatele dentare invizibile sau clasice

Prin aplicarea unei presiuni gentile asupra dinților, ei sunt forțați să revină în poziția firească. Modelele de aparate dentare disponibile sunt foarte variate, astfel încât sigur veți găsi un model care să vă încânte vizual. Ori poate doriți un aparat dentar invizibil? Perfect, rezolvăm!

Această metodă este potrivită pentru pacienții ai căror dinți sunt deplasați semnificativ.

Reconturare dentară

Dacă problemele de aliniere dentară sunt minore, este foarte posibil să nu aveți nevoie decât de o reconturare dentară. Pentru micile spații sau încălecări de dinți, Dr. Marana va aplica deasupra zonei cu probleme un material special de bonding dentar și va sculpta acest material pentru a obține o formă naturală și frumoasă a dinților. Iată cum știința și talentul se îmbină în mâna Dr. Marana pentru frumusețea ta!

Fațete dentare

Fațetele funcționează foarte bine pentru dinții prea scurți sau pentru dinții care au goluri moderate între ei ori sunt strâmbi. Ele nu numai că schimbă alinierea zâmbetului tău; culoarea se va transforma si ea. Dr. Marana va monta un strat subțire de porțelan care se potrivi perfect peste dinții dvs. naturali, strat ce este asigurat cu un ciment de lipire. Această tehnică de estetică dentară oferă rezultate excelente și o schimbare absolută a zâmbetului pentru pacienții ce vin la clinica noastră dentară din București, sectorul 1.

Este potrivită Dr. Marana pentru îndreptarea dinților strâmbi pe care îi am?

Dr. Marana este un medic dentist specializat pe estetică dentară cu o mare experiență. Ea are în palmares mii de pacienți mulțumiți de fațetele lor dentare, iar celebritățile din București recomandă abilitățile sale. DA, Dr. Marana este potrivită pentru a îndrepta și a restaura complet orice dantură, indiferent în ce stare s-ar afla! Dr. Marana va produce o adevărată magie și în gura ta și îți va transforma complet dantura în bine!

La clinica noastră veți descoperi pasiunea de a vă oferi cel mai frumos zâmbet posibil. Dacă sunteți gata să faceți o schimbare, contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre opțiunile de cosmetică dentară pentru îndreptarea dinților sau pentru a face o programare.

Clinică stomatologică București sectorul 1 – Dr. Marana

📍Str. Radu Boiangiu, nr.1, sc. B, ap. 2, București, sectorul 1

📞 Programari: 0730 547 000

🌐 Programare online pe site, prin email sau telefonic.