Ai de mers la un eveniment important unde știi că se vor face poze. Aceste poze se vor distribui apoi la fiecare invitat. Însa tu… tu nu ai zâmbetul perfect. Dinții tăi nu sunt tocmai potriviți pentru a zâmbi la aparatul de fotografiat. Ce faci? Ei bine, fațetele dentare sunt cele care te salvează în astfel de momente. Află din acest articol cum îți pot ele transforma zâmbetul!

Fațetele dentare: cum îți pot transforma zâmbetul?

Dinți ciobiți, crăpați, spații inestetice între dinți… Știm cum e. Și știm cum e să îți apară pozele de la nuntă sau de la botez oriunde pe internet. Vrei și tu o dantură perfectă, ca de vedetă de Hollywood, nu e așa?

Fațetele dentare nu sunt utile doar aspectului fizic, însă. Ele sunt importante și pentru sănătatea danturii tale. Totuși, astăzi ne-am propus să ne concentrăm asupra rolului lor estetic.

Rolul estetic al fațetelor dentare

În câte fotografii alături de cei dragi ție ai ieșit doar cu un zâmbet timid, cu buzele strânse ca să nu se vadă dinții? Ți-ai fi dorit să poți zâmbi larg pentru a arăta lumii cât de fericit ești în compania lor, nu?

Cum ar fi să poți zâmbi oricând, iar grija dinților imperfecți să dispară total din mintea ta?

Cum ar fi să zâmbești pur și simplu, din tot sufletul, și să arăți fantastic?

Dragii mei, chiar acesta este rolul estetic al fațetelor dentare. V-am creat contextul să vă imaginați toate aceste situații pentru a înțelege cât de importanți sunt dinții nu doar sănătoși, ci și frumoși. Aceasta e magia fațetelor dentare!

Așadar, cum îți pot transforma fațetele dentare zâmbetul?

  • Dinții tăi vor fi mai albi instantaneu.
  • Nu vei mai avea dinți ciobiți sau crăpați.
  • Toți dinții tăi vor fi corect aliniați.
  • Nu vei mai avea spații inestetice între dinți.
  • Nu vei mai avea dinți inegali sau strâmbi.

Ce zici, merită să îți pui fațete? Și reține că acestea sunt doar beneficiile estetice. Despre beneficiile pentru sănătate încă nu am vorbit!

fatete-mireasa-Bucuresti

Fațete dentare rapid în București și Ilfov

Ai un eveniment și vrei să îți faci zâmbetul perfect la timp? Atunci ai nevoie de un cabinet stomatologic care să îți ofere fațete dentare rapid în București și Ilfov? Dr Marana îți garantează terminarea procedurilor necesare la timp. Vei avea un zâmbet perfect pentru evenimentul tău cât ai spune… wow!

Programează-te online! Consultația e gratuită, iar tarifele fațetelor dentare sunt cele mai prietenoase din București!