Te uiți cu admirație la dantura perfectă a vedetelor? Te întrebi deseori cum fac ele să aibă dinți perfect albi și drepți? Avem o veste bună pentru tine: și tu poți avea o dantură perfectă, chiar dacă în mod natural dinții tăi nu sunt perfecți. Cum? Cu fațetele dentare, bineînțeles! Află totul despre arta și știința fațetelor din acest articol marca Dr. Marana!

Fațetele dentare – între artă și știință

Fațetele dentare îți oferă zâmbetul perfect și atrăgător la care ai visat dintotdeauna. Dinți ciobiți, cu pete sau decolorați? Dinți strâmbi, inegali, prea lungi sau prea scurți, cu spații inestetice? Poți să le spui adio pentru totdeauna!

Fațetele dentare sunt îmbinarea perfectă dintre artă și știința stomatologică. Fiecare fațetă în parte este lucrată pentru a se potrivi perfect conformației tale dentare și pentru a-ți oferi confort plus un zâmbet frumos. Fațetele dentare nu sunt universale. Ele sunt personalizate pentru fiecare pacient în parte. Astfel, ne asigurăm că dantura ta va avea un aspect uniform, iar sănătatea ta orală va fi de nota 10.

Totuși, nu orice medic stomatolog are experiența și îndemânarea necesară pentru a realiza fațetele dentare perfecte. De aceea, atunci când decizi că este momentul să faci această investiție în tine, îți recomandăm să alegi cabinetul Dr. Marana din București. Acesta este locul potrivit pentru a obține o dantură perfectă și un zâmbet de milioane!

Obține un zâmbet perfect!

Planificarea meticuloasă și atenția acordată fiecărei fațete dentare în parte sunt vitale pentru a obține o lucrare Emax de calitate. Un doctor bun îți va face înainte o serie de fotografii și raze pentru a decide cea mai bună metodă de lucru. În ceea ce privește culoarea finală și forma dinților, alegerea îți aparține.

După ce aceste proceduri sunt finalizate, ești la 2-3 programări distanță de zâmbetul perfect la care ai visat dintotdeauna! Cum sună asta?

La finalizarea procedurii, când îți vei privi pentru prima oară noul tău zâmbet, cel mai probabil te vei întreba: oare de ce am așteptat atât de mult timp înainte să vin la Dr. Marana pentru a-mi pune fațete?!

Diferența dintre fațete și coroane dentare

Probabil te întrebi dacă nu ar fi mai bine să alegi varianta coroanelor dentare în locul fațetelor. Ei bine, ambele proceduri au avantaje și dezavantaje. Te lăsăm să decizi ce este mai important pentru tine:

  • În ceea ce privește structura dintelui, o coroană dentară necesită renunțarea la o parte mai mare din dintele natural. În schimb, fațeta necesită doar o ușoară pilire a smalțului dentar.
  • O coroană dentară este mai fragilă și se schimbă o dată la câțiva ani. Pe de altă parte, fațetele dentare rezistă toată viața.
  • Coroana dentară nu este cu mult mai ieftină decât fațeta dentară, însă rezultatul final și rezistența în timp înclină balanța foarte mult în favoarea fațetelor.

Bineînțeles, alegerea îți aparține! Orice alegi, te invităm să faci o programare online la cabinetul stomatologic Dr. Marana!

Cât costă fațetele dentare?

La Dr. Marana, te întâmpinăm cu prețuri absolut prietenoase. Vrem să te vedem zâmbind larg, în cel mai relaxat mod! De aceea, îți oferim tarife preferențiale, adecvate oricărui buget:

  • o fațetă Emax costă aproximativ 500 de Euro,
  • o fațetă Emax Premium costă aproximativ 1000 de Euro.

Nu uita că vei avea fațetele pentru toată viața. Investești în tine o dată, însă vei avea dantura perfectă pentru totdeauna!

Un trend în ascensiune

A fost o vreme în care oamenii erau nevoiți să aibă o dantură precară toată viața. Fie nu exista tehnica necesară îmbunătățirii sănătății lor dentare, fie nu aveau acces la medici stomatologi bine pregătiți, fie pur și simplu nu aveau posibilități financiare.

Acum, tu nu trebuie să treci prin aceleași lucruri. Acum, tu ai posibilitatea să alegi unii dintre cei mai buni medici din Europa la cele mai mici prețuri din Europa. Toata tehnica medicală de vârf este disponibilă și în România. Iar în ceea ce privește posibilitățile materiale, cu siguranță nu putem compara situația noastră financiară cu cea a părinților sau bunicilor noștri.

Adevărul este că se poate. Da, este un efort financiar să îți rezolvi toată dantura cu fațete dentare, însă nu este imposibil. Te sfătuim să profiți din plin de această posibilitate, atât timp cât prețurile cabinetelor stomatologice din București încă nu sunt aliniate cu prețurile din Europa!

Nu întâmplător, trendul fațetelor dentare este în ascensiune. Lumea profită de ușurința cu care poți avea o dantură perfectă chiar în București. Clienții Dr. Marana nu sunt doar vedete, ci și persoane obișnuite, ca tine. Vrei și tu un zâmbet perfect? Acum este momentul potrivit! Nu mai aștepta! Bucură-te de viață începând chiar de azi!