Procedurile de estetică dentară au, fiecare în parte, avantaje și dezavantaje. De aceea, nu există o soluție universală pentru toți pacienții și toate problemele, ci există soluția potrivită pentru un anumit pacient cu o anumită problemă. Citește mai jos care sunt principalele proceduri de estetică dentară și care sunt avantajele și dezavantajele fiecăreia!

medic estetica dentara Bucuresti
medic estetica dentara Bucuresti

Albirea dentară

Dinții se pătează de la consumul frecvent de băuturi colorate (cafea, vin roșu) și de la periajul insuficient ca durată. Dinții pătați deja nu se mai pot curăța prin simplul periaj acasă, oricât de mult am insista în procesul de spălare pe dinți. Acest lucru înseamnă că vom rămâne cu dinții pătați pentru totdeauna? Bineînțeles că nu. Înseamnă doar că avem nevoie de o albire dentară profesională.

Albirea dentară este o procedură de estetică dentară rapidă și accesibilă pentru orice buget. Majoritatea petelor de pe dinți vor dispărea, iar culoarea va fi cu câteva nuanțe mai albă.

Dezavantajele albirii dentare? Ei bine, petele persistente nu întotdeauna pot fi îndepărtate complet, ci doar pot fi deschise la culoare cu câteva tonuri. De asemenea, albirea dentară executată prea des poate crea sensibilitate dinților. Pentru a evita albirea dinților prea des, îți recomand să protejezi culoarea dinților prin evitarea băuturilor colorate și adoptarea unei igiene orale adecvate.

Coroanele dentare

Coroanele dentare au scop atât estetic, cât și de protejare a unui dinte nefuncțional. În loc să renunțăm la acel dinte și să riscăm astfel să rămânem fără legături pe termen lung, preferăm să “învelim” dintele într-o coroană dentară și să îl salvăm. În acest fel, vei evita implanturile pe termen lung. La cabinetul stomatologic Dr. Marana din București, ne gândim la sănătatea pacienților pe termen lung.

Coroanele dentare sunt durabile, arată exact ca un dinte natural și rezistă mult în timp. Singurul lor dezavantaj este faptul că trebuie minimum 2-3 programări la medicul stomatolog pentru a finaliza procedura.

stomatolog estetica dentara Bucuresti
stomatolog estetica dentara Bucuresti

Fațetele dentare

Fațetele dentare au un rol atât estetic, cât și funcțional pentru sănătatea dinților. Majoritatea pacienților aleg această variantă. De ce? Pentru că o fațetă dentară îți rezolvă problema estetică și funcțională pe viață. În plus, efectul estetic este wow.

Singurul dezavantaj al fațetelor dentare este faptul că această procedură este ireversibilă. Așadar, atunci când decizi că vrei fațete dentare, ia în calcul faptul că nu te poți răzgândi și nu le poți da jos. Și oricum, de ce ai vrea să faci asta?

Estetică dentară în București și Ilfov

Acum că știi principalele avantaje și dezavantaje ale celor mai importante proceduri dentare, poți să ai o idee cu privire la ce ți s-ar potrivi. Bineînțeles, decizia va fi luată împreună cu medicul stomatolog la care apelezi.

Cabinetul de stomatologie și estetică dentară din București Dr. Marana este cea mai bună alegere pe care o poți face dacă locuiești în București sau Ilfov. De ce? Pentru că vei primi informații detaliate, explicate în limbaj comun și fără prea mulți termeni tehnici, astfel încât să înțelegi exact ce presupune fiecare procedură.

De asemenea, îți vom răspunde cu răbdare la orice întrebare ai putea avea. Ne place să știm că ești 100% informat înainte să iei o alegere. Vei avea dantura toată viața, deci deciziile trebuie luate gândind pe termen lung.

Nu în ultimul rând, îți oferim proceduri de estetică dentară la tarife acceptabile pentru orice buget. Ne pasă de sănătatea ta, așa încât ne dorim ca fiecare pacient al nostru să beneficieze de tratamente premium la prețuri decente.

Ai vrea un cabinet stomatologic modern în București, unde să te poți programa online, simplu, dintr-un singur click? Tot noi suntem soluția perfectă! Îți respectăm timpul exact așa cum ni-l respectăm pe al nostru și, de aceea, te încurajăm să te programezi online conform programului tău. Promitem să respectăm timpii programărilor, din respect pentru clienții noștri!

Ai nevoie și de alte informații despre cabinetul stomatologic și de estetică dentară în București Dr. Marana? Contactează-ne oricând!