Vedetele sunt mereu în atenția presei și a publicului și trebuie să aibă o dantură impecabilă în orice moment. Altfel, ar cădea în derizoriu și în penibil, nu-i așa? De aceea, majoritatea covârșitoare a persoanelor publice beneficiază de fațete și tratamente de albire dentară profesională. Cele mai iubite vedete din București și-au realizat aceste proceduri chiar la noi, la clinica stomatologică Dr. Marana din București, sectorul 1. Totuși, cum își păstrează vedetele dinții atât de albi? Îți dezvăluim secretele lor în acest articol!

Cum își păstrează vedetele dinții atât de albi?

Îți vom spune un secret mare, însă fără să dăm nume. Unele celebrități iubite din România care frecventează clinica noastră stomatologică sunt atât de norocoase, încât au moștenit genetic o dantură foarte bună, perfect aliniată, puternică, cu o culoare albă. Aceste personalități nu au nevoie decât de un consult stomatologic de două ori pe an, rectificarea problemelor minore apărute de la un consult la altul și un tratament profesional de albire dentară.

dinti albi ca de vedeta Bucuresti
Vrei dinți albi ca de vedetă în București?

Totuși, aceste cazuri sunt puține din punct de vedere procentual. Majoritatea vedetelor care vin la Dr. Marana nu au această moștenire genetică perfectă. Și ei sunt oameni exact ca tine, au carii, au gingivită, au dureri, au dinții naturali decolorați. Soluția cea mai frecventă pe care o adoptă aceste personalități este cea a fațetelor dentare.

Totuși, nu te speria! Să nu crezi că fațetele dentare au un cost prohibitiv și sunt rezervate doar celor înstăriți! Nicidecum! La Dr. Marana, oricine își poate permite fațete dentare pentru o dantură perfectă!

tratament albire dentara sector 1
Tratament albire dentară sector 1 București

Să nu uităm însă că și fațetele dentare se pot îngălbeni. Cum își păstrează vedetele dinții atât de albi? Respectând sfaturile prețioase oferite de Dr. Marana pentru menținerea culorii impecabile a fațetelor! Acest lucru ți-l recomandăm și ție, dacă ai fațete dentare.

Medicul tău nu ți-a oferit cele mai bune sfaturi pentru a păstra culoarea fațetelor? Programează-te pentru un consult la Dr. Marana și îți vom da noi toate informațiile necesare!

fatete dentare sector 1 Bucuresti
Fațete dentare sector 1 București

Obține cei mai albi dinți în București, sector 1!

Vrei și tu dinți albi ca de vedetă? De ce nu? Cu toții ne dorim să fim cei mai frumoși, nu-i așa? Cu mare drag, te așteptăm la Dr. Marana, locul perfect pentru a obține o dantură ca de vedetă!

Clinică stomatologică București sector 1 – Dr. Marana

📍Str. Radu Boiangiu, nr.1, sc. B, ap. 2, București

📞 Programari: 0730 547 000

🌐 Programare online pe site, prin email sau telefonic.

albire dinti Bucurewsti sector 1