Pentru orice problemă, există mereu mai multe variante de a o rezolva. La fel se întâmplă și în cazul în care un pacient ajunge în momentul în care necesită una sau mai multe coroane dentare. În domeniul stomatologic există o diversitate mare de tipuri de coroane dentare. În funcție de problemele cu care se confruntă pacientul. o alegem pentru cea mai potrivită. Din acest motiv, dorim să vă vorbim astăzi despre situațiile în care optăm pentru coroane dentare EMAX.

Când este bine să alegem coroane EMAX?

Iată care sunt cele mai comune situații în care noi recomandăm folosirea de coroane EMAX:

1. Dacă sunteți alergici la metale

Majoritatea coroanelor clasice sunt aplicate pe suporturi de metal, pentru o mai bună susținere. De asemenea, coroanelor model vechi necesită o pilire mai profundă a dinților. De aceea, suportul metalic este de nelipsit.

Dacă aveți alergie la metale și nu puteți beneficia de acest tip de coroană pe suport metalic, noi recomandăm să alegeți coroanele dentare EMAX. Aceste coroane nu necesită o pilire profundă a dinților naturali pentru că sunt aplicate direct pe dinți. Mai mult decât atât, aspectul acestora va fi cu mult mai natural. Materialele din care sunt construite coroanele EMAX sunt biocompatibile. Acest lucru înseamnă că vor fi acceptate de gingiile voastre fără probleme și fără efecte secundare.

2. Dacă doriți restaurarea profesională a unui dinte sau chiar a întregii arcade

Coroanele dentare EMAX sunt potrivite atât în cazul în care doriți restaurarea unui singur dinte, cât și în cazul în care doriți restaurarea mai multor dinți ori chiar a întregii arcade. Datorită faptului că acest tip de coroană dentară lucrează individual pe fiecare dinte în parte, ea nu se află în relații de codependență cu alți dinți.

Față de coroanele clasice, coroanele EMAX sunt o soluție modernă și profesională. Practic, ele reprezintă viitorul coroanelor dentare.

lucrari EMAX Bucuresti - Dr Marana

3. Dacă ați avut un tratament de canal

În cazul în care ați avut complicații în tratarea dinților și a fost nevoie de intervenție pe canal, s-ar putea ca implantul suportului de metal necesar altor tipuri de coroane dentare să cauzeze infecții în gingie. Din acest motiv, coroanele dentare EMAX ne vin încă o dată în ajutor!

Când vorbim despre o infecție la nivelul gurii, nu este loc de glumă sau de joacă. Fiecare leu plătit în plus pentru o coroană EMAX de calitate se justifică. La urma urmei, este în joc viața voastră liniștită și fără riscuri.

4. Dacă aveți dinți fracturați sau fisurați

O fisură la nivelului unui dinte ar putea să nu reprezinte cine știe ce problemă din punctul de vedere al multor pacienți. Cu toate acestea, fisurile dentare, fie ele doar la nivelul smalțului, sunt destul de riscante.

În primul rând, un dinte fisurat este cu mult mai sensibil decât un dinte sănătos. Reziduurile alimentare trec de stratul protector de smalț și cariile apar în scurt timp.

În al doilea rând, un dinte fisurat folosit cu aceeași intensitate ca un dinte sănătos va transforma fisura în fractură. Dacă lăsați dintele să ajungă în acest moment, veți avea parte de dureri, complicații medicale și estetice, iar tratamentul nu va mai fi așa de simplu.

În toate aceste cazuri, o coroană EMAX este exact soluția recomandabilă.

cel mai bun doctor stomatolog Bucuresti - Dr Marana

5. Dacă aveți dinții foarte colorați și fără posibilitatea de înlăturare a petelor

Aveți dinții extrem de pătați sau colorați? Ați fost afectat de carii în asemenea măsură încât să nu mai putem salva dintele cu o simplă plombă? Coroanele EMAX sunt cele care vă salvează zâmbetul și sănătatea orală.

Bineînțeles, în cazul cariilor, acestea vor trebui tratate înainte de a aplica coroanele dentare EMAX peste dinți. În ceea ce privește dinții pătați, îngălbeniți și colorați, se va realiza mai întâi o periere profesională și un detartraj. Abia apoi se vor aplica coroanele dentare, pe dinții curați și ușor piliți. De ce este necesară o pilire ușoară? Pentru a mări nivelul de aderență, cu scopul de a fixa mai bine coroanele dentare.

ce inseamna coroana EMAX - Bucuresti
ce inseamna coroana EMAX – Bucuresti

Coroane EMAX de calitate în București – Dr. Marana

Există coroane EMAX și există coroane EMAX de calitate, aplicate profesional, urmând fără grabă toți pașii necesari. Având în vedere că vei purta coroana EMAX în gură cel puțin 15 ani, ai nevoie de cele mai profesionale servicii stomatologice.

Dacă ai nevoie de o coroană EMAX de calitate în București, te așteptăm la cabinetul Dr. Marana. Întotdeauna cu zâmbetul pe buze, cu experiență vastă, cu cele mai moderne practici și cu cât mai puțină durere!