Nu este un lucru foarte comun, dar există posibilitatea să vă confruntați cu o urgență stomatologică și să fiți nevoit să mergeți la o intervenție stomatologică de urgență în miezul nopții. Când nu ai de-a face cu o situație dentară obișnuită și când problema ta este o urgență? Când ai cu adevărat nevoie de servicii stomatologice de urgență și ce trebuie să faci ăn acest caz? Află totul de la Dr. Marana în acest articol!

Situații în care ai nevoie de servicii stomatologice de urgență

Iată situațiile în care ai cu adevărat nevoie de serviciile stomatologice de urgență de la cabinetul medical Dr. Marana:

1. Ți s-au rupt dinții în miezul nopții

Ai observat că dintele tău este rupt sau fracturat? În primul rând, clătește gura cu apă caldă sărată pentru a reduce durerea. Apoi, vizitează medicul nostru stomatolog de urgență Dr. Marana pentru a rezolva imediat acest lucru.

2. Îți lipsește umplutura sau coroana


Acesta poate suna ca un incident minor, însă nu este nicidecum așa. Trebuie să înțelegi că lipsa unei coroane sau plombe poate duce la infecții severe și la îndepărtarea dinților în cel mai scurt timp (pierderea lor definitivă). În momentul în care plomba sau coroana lipsește, mergi imediat la un dentist de urgență.

3. Ai o durere de dinți puternică

Unul dintre cele mai frecvente motive pentru care pacienții vizitează un stomatolog de urgență este atunci când o durere de dinți lovește puternic. Mai întâi, încearcă să îți clătești gura cu apă sărată caldă, ceea ce va reduce durerea și umflarea, apoi vizitează imediat un dentist.

4. Observi că îți sângerează gingiile

Dacă vezi că gingiile sângerează, acesta este un semn al unei mari probleme ascunse. Vizitează medicul dentist de urgență pentru un control rapid.

5. Nervii de sub dinții tăi sunt expuși

Dacă ai nervul dentar expus, durerea va fi insuportabilă. Vei ști imediat și fără să stai pe gânduri că aceasta este o urgență dentară. Mersul la medicul dentist de urgență este inevitabil.

Dacă vă confruntați cu oricare dintre aceste probleme și căutați îngrijire dentară de urgență, vă așteptăm la cabinetul medical Dr. Marana din București, sectorul 1. Sunați-ne la 0730 547 000 pentru a vă programa acum!

medic stomatolog de urgenta