Nu ești mulțumit de dantura ta și deja te-ai săturat să zâmbești cu reținere și cu buzele strânse. Ce e de făcut? E clar, trebuie să cauți cel mai bun cabinet de estetică dentară din București și să te bucuri de un zâmbet de invidiat! Află din acest articol cum găsești cel mai bun cabinet de estetică dentară din București!

Cum găsești cel mai bun cabinet de estetică dentară din București?

Fie că ai nevoie de o simplă albire dentară, fie că apelezi la fațete dentare, cert este că ai nevoie de o schimbare în viața ta. O schimbare estetică ce te pune sub lumina reflectoarelor, te scoate în evidență și îți oferă încredere în tine!

Totuși, cum știi că mergi la cel mai bun doctor specialist în estetică dentară din București? Cum găsești cel mai bun cabinet de estetică dentară din București? Cu ce metodă te asiguri că beneficiezi de cele mai bune servicii de estetică stomatologică din Ilfov și București? Cum te asiguri că obții cel mai frumos zâmbet pentru banii pe care îi plătești?

Probabil că ai primit deja recomandări de medici stomatologi din București de la familie și de la prieteni. Acesta este un lucru bun, însă se poate întâmpla ca un medic stomatolog care le-a rezolvat lor cariile să nu fie 100% potrivit pentru problema ta de estetică dentară. Oamenii sunt diferiți, au probleme diferite și, de aceea, au nevoie de specialiști diferiți.

Așadar, rămâne întrebarea: cum găsești cel mai bun cabinet de estetică dentară din București? Iată câteva sfaturi:

1. Caută un medic specialist pe estetică dentară din București

Un medic specilizat pe implanturi, de exemplu, este posibil să nu aibă tehnici și aparaturi dedicate esteticii dentare. De aceea, cel mai bine este să mergi chiar la un medic specializat pe estetică dentară din București. Caută unul cu experiență extinsă atât cu tehnologia EMAX, cât și cu fațetele dentare. Cu cât mai multă experiență are în estetică dentară, cu atât mai bine pentru tine.

De exemplu, Dr. Marana are specializare pe cele mai moderne tehnici stomatologice de estetică dentară și o vastă experiență în înfrumusețarea zâmbetului a zeci de mii de pacienți. Acesta este tipul de stomatolog estetician dentar de care ai nevoie!

estetica-dentara-Bucuresti

2. Caută imagini cu exemple de lucrări stomatologice ale medicilor

Un estetician dentar cu experiență în acest câmp va face poze de tip before and after de la fiecare pacient. Practic, aceasta este mândria personală a medicului: să pună în evidență diferența dintre dantura pacientului înainte și după procedurile de estetică dentară. Caută pe internet astfel de imagini ale fiecărui medic și astfel îți vei face o idee foarte bună asupra stilului său de lucru și asupra rezultatelor concrete pe care le-a obținut cu pacienții.

De exemplu, Dr. Marana a expus pe site sute de poze cu rezultatele extraordinare pe care le-a avut cu dantura pacienților săi. Desigur, acestea sunt o mică parte dintre lucrările efectuate. Te invităm pe drmarana.ro pentru a vedea galeria de imagini de anul acesta!

3. Prima consultație stomatologică este importantă

Este important să acorzi atenție modului în care te simți în cadrul primei consultații stomatologice. Ți-au fost ascultate cu atenție dorințele sau ți s-a impus un tratament?

Te-ai simțit confortabil sau te-ai simțit judecat de echipa medicală?

Ți s-a explicat pas cu pas procedura pe înțelesul tău sau ți s-au înșiruit niște termeni medicali și apoi ți s-a emis un deviz?

Toate acestea sunt semnale că acel cabinet de estetică dentară din București pune pe primul loc satisfacția pacienților sau nu. Vei constata că la Dr. Marana ești într-adevăr ascultat cu zâmbetul pe buze, ți se explică procedura necesară pas cu pas și te simți foarte confortabil.

Hai la o consultație gratuită la Dr. Marana și decide dacă este medicul perfect pentru tine sau nu! Te poți programa online pe site sau telefonic.

Clinică stomatologică București – Dr. Marana

📍Str. Radu Boiangiu, nr.1, sc. B, ap. 2, București

📞 Programari: 0730 547 000

🌐 Programare online pe site, prin email sau telefonic.