Întâlnim din ce în ce mai mulți pacienți care ne întreabă de posibilitatea de a alege coroane EMAX în defavoarea celor obișnuite. Ne bucură să vedem că pacienții noștri își dau interesul pentru propria lor sănătate orală din ce în ce mai mult. Întâlnim însă și cazuri în care alți pacienți preferă să cheltuie mai puțin, indiferent de avantajele pe care le-ar obține din aplicarea coroanelor EMAX. Din acest motiv, am ales să dedicăm acest articol subiectului legat de avantajele coroanelor EMAX. De ce? Pentru că și pentru noi, echipa de la clinica dentară Dr. Marana, sănătatea voastră este principala preocupare.

Avantajele coroanelor EMAX

Așadar, iată avantajele coroanelor EMAX pe care le considerăm cele mai importante:

1. Oferă un aspect natural danturii

O coroană dentară obișnuită se amplasează pe un suport de metal. Acesta, în timp, va crea niște dungi închise la culoare în zona în care dintele se unește cu gingia. Acest lucru nu se va întâmpla dacă optați pentru tipul de coroane dentare EMAX.

Acestea sunt aplicate direct pe dinții voștri naturali, fără a fi implicate corpuri străine, de tipul suportului de metal. Din acest motiv, acea linie inestetică nu va apărea pe gingiile voastre. Rezultatul? Zâmbetul vostru va părea extrem de natural și sănătos.

2. Au un grad mare de rezistență

Coroanele dentare EMAX sunt realizate din ceramică presată. Datorită faptului că materialul de construcție a acestor coroane este presat, densitatea sa este mult mai mare decât în cazul coroanelor obișnuite. Din acest motiv, rezistența lor va avea îmbunătățiri drastice. Așadar, restricțiile alimentare vor fi cu mult mai puține. Poate că pentru unii oameni acest aspect nu este la fel de important ca pentru alții, însă noi suntem de părere că este extrem de important să ne bucurăm de micile plăceri ale vieții: mușcatul fără griji dintr-un măr, de exemplu.

Deținerea opțiunilor de a mușca și a mesteca într-un mod sănătos, fără să ne facem griji asupra efectelor negative pe care un simplu aliment le-ar putea avea asupra protezelor ori asupra unor coroane dentare, ne face fericiți. Garantat. La urma urmei, calitatea stă în detalii, iar acest lucru se referă inclusiv la calitatea vieții și la capacitatea de a ne bucura de ea. Iar coroanele EMAX îți oferă acest confort fizic și mental. Muști fără grijă din orice!

3. Au la bază un material biocompatibil

Există persoane care au alergii la metale. Acest lucru se manifestă în special atunci vorbim despre aplicarea unei coroane dentare clasice. Din cauza faptului că variantele vechi de coroane dentare sunt aplicate pe suport de metal, există un număr semnificativ de pacienți care nu pot să se bucure de acestea, din cauza alergiei lor la metale.

Acest lucru nu va mai reprezenta nicio sursă de stres de acum înainte. Așa cum am menționat mai sus, coroanele dentare EMAX sunt lipsite de metal. În plus, materialul biocompatibil face ca punctul în care acestea se unesc cu gingiile să fie curat, natural, cu aspect de dantură proprie și, cel mai important, fără efecte secundare ori risc de alergie.

4. Durată de viață ridicată

Durata de viață medie a coroanelor dentare EMAX este de aproximativ 15 ani. Cu toate acestea, dacă pacientul respectă regulile de igienă dentară zilnică, adică dacă se spală pe dinți de minim două ori pe zi, folosește apă de gură și ață dentară și merge la vizite stomatologice anuale, durata de viață a acestor coroane poate fi prelungită considerabil. La fel ca orice alt lucru, dacă avem grijă de el așa cum trebuie și îi oferim toată atenția noastră, acesta va dura cu mult mai mult decât dacă îl ignorăm și nu îi oferim cele necesare pentru o întreținere corespunzătoare.

5. Rezistență la pete și colorare

Datorită faptului că materialul din care sunt confecționate coroanele EMAX este lucios (spre deosebire de dinții naturali, care au o suprafață poroasă), acesta este cu mult mai rezistent la pete și la colorare.

coroane EMAX - Dr Marana

Practic, petele pe dinți apar atunci când resturi alimentare se depun pe ei și ajută placa bacteriană să se mineralizeze. Dacă însă aveți grijă cu simț de răspundere de coroanele voastre EMAX, veți păstra suprafața acestora lucioasă. Reziduurile alimentare nu vor avea succes în a se depune pe ele. Dacă reziduurile alimentare nu se depun, nici placa bacteriană nu va avea un mediu favorabil pentru a se dezvolta. În acest fel, nici colorarea sau pătarea dinților nu se va produce cu ușurință.

Coroane EMAX în București – Dr. Marana

Nu orice medic dentist lucrează cu coroane EMAX. Aceasta este o tehnică modernă care încă nu este adoptată de toate cabinetele stomatologice. De aceea, atunci când te hotărăști asupra alegerii unor coroane EMAX în București, alege sa vii la cabinetul stomatologic al Dr. Marana.

Aici vei beneficia de cele mai moderne tehnici dentare, cele mai noi aparate și proceduri fără durere. În plus, vei fi mereu întâmpinat de un zâmbet larg, care să îți dea încredere în tine și în zâmbetul tău!