Statisticile ne spun că unul dinte primele lucruri pe care le observăm la o persoană sunt dinții. De aceea, starea în care se află dinții noștri este foarte importantă. Contează atât sănătatea, cât și aspectul și culoarea dinților noștri. Albirea dentară are mai multe beneficii decât crezi. Află-le pe toate în acest articol marca Dr. Marana – medic specialist estetică dentară în București!

Albirea dentară

Noi credem că nu există nicio personaă care să nu vrea dinți mai albi și un zâmbet mai frumos. De aceea, albirea dentară nu trebuie să fie un subiect tabu pentru nimeni. Această procedură nu este nicidecum rezervată doar pentru vedetele care apar la TV. De fapt, albirea dinților este o procedură comună, accesibilă ca preț și care aduce foarte multe beneficii pacienților.

Haideți să vedem câteva dintre cele mai importante beneficii ale abirii dentare:

Zâmbet strălucitor și sănătos

Bineînțeles, cel mai important beneficiu al albirii dentare este obținerea danturii vizibil mai albe și a unui zâmbet strălucitor și sănătos. Vei scăpa de toate petele de pe dinți, inclusiv de cele adânci și încăpățânate care îți strică aspectul fizic.

Spălatul regulat pe dinți ajută enorm sănătatea orală per ansamblu, însă nu îți va albi dinții niciodată așa cum o face o procedură stomatologică de albire dentară.

Albirea dentară îți crește încrederea în tine

Probabil că cel mai simplu mod prin care să te simți rapid mult mai bine în pielea ta este chiar albirea dentară. Procedura durează puțin, costă puțin, iar rezultatele sunt vizibile instantaneu.

Să îți pui mâna la gură când râzi din cauza dinților îngălbeniți este un gest total neapreciat în societate. Și dacă e atât de simplu să obții o dantură albă și frumoasă, de ce să nu profiți?

albirea-dintilor-Bucuresti

Albirea dinților este o procedură rapidă

Duppă cum am spus, te bucuri de rezultatele unei albiri dentare foarte rapid, în câteva zeci de minute. În plus, efectul durează luni întregi sau chiar ani, dacă ai o igienă dentară foarte bună.

Procedura stomatologică este foarte sigură

Știm că există anumite kituri pentru albirea dentară prin magazine, însă nu am recomanda absolut nimănui folosirea lor. Sunt pline de substanțe chimice care îți atacă smalțul dinților, gingiile, limba, buzele, stomacul și ficatul. Este ca și cum ai folosi clor ca să te clătești prin gură. Riscurile unor astfel de substanțe neomologate medical sunt enorme în comparație cu așa-zisul avantaj. În plus, durează săptămâni bune să obții vreo diferență de nuanță a dinților.

În schimb, procedura stomatologică de albire dentară este 100% sigură pentru sănătatea ta și a dinților tăi.

Încearcă albirea dentară chiar astăzi!

Indiferent că vrei să îți crești încrederea în tine, să îi impresionezi pe ceilalți sau ai un eveniment pentru care trebuie să arăți impecabil, încearcă albirea dentară! Clinica stomatologică Dr. Marana din București îți oferă servicii profesionale de estetică dentară și albirea dinților în București. Vei avea instant dinți albi, frumoși și strălucitori!

Clinică stomatologică București – Dr. Marana

📍Str. Radu Boiangiu, nr.1, sc. B, ap. 2, București

📞 Programari: 0730 547 000

🌐 Programare online pe site, prin email sau telefonic.